martes, 10 de febrero de 2009

TALLER DE SHIATSU ZEN

Shiatsu significa “pressió amb els dits“. És una teràpia manual procedent del Japó, on s’utilitzen pressions, mobilitzacions, estiraments, rodaments i connexions, entre d’altres, amb la finalitat d’ajudar a les persones en els seus processos curatius, en el seu autodesenvolupament i consciència corporal a través del contacte. Es tracta d’una tècnica preventiva sense efectes secundaris que reforça el sistema immunològic, eleva el to vital, millora el metabolisme, equilibra el sistema nerviós i augmenta el rendiment físic i intel·lectual, tot proporcionant un equilibri emocional que desperta la consciència i responsabilitza sobre la pròpia salut.


OBJECTIU:

Proporcionar eines i recursos bàsics per calmar i equilibrar el sistema nerviós, millorar la salut i la vitalitat estimulant el poder autocuratiu del cos. El Shiatsu és especialment efectiu en el tractament d’estrès, ansietat, fatiga, insomni, tensions musculars, dolors d’esquena, migranya, lesions cervicals i rigidesa de coll, mobilitat reduïda... millorant-ne el benestar general.


CONTINGUTS:

Aquest taller està adreçat a persones de qualsevol edat i condició física, sense la necessitat de cap tipus de coneixement previ.

Pas a pas descriurem i practicarem un tractament d’esquena, cervicals, sacro i natges, peus.. tot alliberant aquestes parts del cos de dolors i de les tensions a què ens veiem sotmesos pel ritme de vida quotidià.

Cal portar pantalons i samarreta còmodes, i mitjons.


TALLER 2009 PRIMER TRIMESTRE


DATES: Gener: 13, 20, 27

Febrer: 3, 10, 17, 24 dimarts de 18:00 a 19:30h

Març: 3, 10, 17, 24, 31 total 18h

SESSIONS: 12

LLOC: CENTRE CÍVIC SANT OLEGUER

c/ de Sol i Padrís, 93 08204 SABADELL

PREU: 60€ (socis 50€)

IMPARTIT PER: Rosa Maria Mullor Martínez i Miquel Àngel Ruíz Domingo, especialistes en Shiatsu Zen de l’escola Zenit Shiatsu de Barcelona.



ORGANITZA: ONG 'ANAK, Ajuda als Infants d’Indonèsia'

INFORMACIÓ: 622254797

RESPONSABLE: Adolfo Martín

WEB/MAIL: www.anak.es info@anak.es http://anakongblog.blogspot.com

COL·LABORA: Ajuntament de Sabadell



No hay comentarios: