lunes, 28 de septiembre de 2009

EXPOSICIÓ DE PINTURA A BALI




Benvolgudes, benvolguts,

Us comunico que el proper mes d’octubre celebrarem una exposició pictòrica de gravats realitzats per l’Estudi Tres Art Gràfic de Barcelona, a l’Illa indonèsia de Bali, fruit d’una extraordinària relació i intercanvi d’expressions culturals entre entitats artístiques indonèsies i de Barcelona.

Rosa M. Brugulat, Janina Riera, Anna Berenguer, Imogen Duthie, M. Marta Guzzetti i Francesc Soler són els sis artistes gràfics que, basant-se en la cultura indonèsia i en la trajectòria d’ANAK, han creat una sèrie limitada de gravats en diferents tècniques, tot enmirallant-se en els nens com una llavor de futur per a la construcció d’una veritable pau en tot el planeta.

L’objectiu d’aquesta exposició, assolit per endavant, de compartir cultura, art, humanitat i solidaritat contribuirà, a més a més, a obtenir beneficis per promoure i desenvolupar les activitats i projectes que ANAK realiza sobre el terreny.

Per tant, em plau convidar-vos a la inauguració de la Primera Exposició de Gravats d’Artistes de Barcelona a Bali, Indonèsia, sota el títol
‘JO SÓC LA LLAVOR DEL FUTUR’
que se celebrarà el dia 19 d’octubre a la Community of Artist of Pengosekan, Ubud, les dades de la qual trobareu a la informació annexada. Compatarem amb l’assistència del Cap de la Regència de Gianyar, Bali, i de l’Ambaixador d’Indonèsia a Espanya.

Bali no està a la propera cantonada, però sabem segur que esteu al nostre costat amb esperit i també emocionalment. I és per això que us vull informar i compartir amb tots vosaltres d’aquest esdevenimient.

En nom d’ANAK us agrairem molt efusivament que en feu difusió entre aquells que penseu que els pot interessar.

Moltíssimes gràcies, com sempre, per donar-nos el vostre suport.

Atentament,

Adolfo Martín
ONGD ANAK, Ajuda als Infants d’Indonèsia – president Estat espanyol
=================

Apreciadas, apreciados,

Os comunico que el próximo mes de Octubre celebraremos una exposición pictórica de grabados realizados por el Estudi Tres Art Gràfic de Barcelona, en la isla indonesia de Bali, fruto de una extraordinaria relación e intercambio de expresiones culturales entre entidades artísticas indonesias y de Barcelona.

Rosa Mª Brugulat, Janina Riera, Anna Berenguer, Imogen Duthie, Mª Marta Guzzetti y Francesc Soler son los seis artistas gráficos que, basándose en la cultura indonesia y en la trayectoria de ANAK, han creado una serie limitada de grabados en diferentes técnicas, pensando en los niños como una semilla de futuro para la construcción de una verdadera paz en todo el planeta.

El objetivo de esta exposición, alcanzado de antemano, de compartir cultura, arte, humanidad y solidaridad contribuirá, además, a obtener beneficios para promover y desarrollar las actividades y proyectos que ANAK realiza sobre el terreno.

Por lo tanto, me complace invitaros a la inauguración de la Primera Exposición de grabados de artistas de Barcelona en Bali, Indonesia, bajo el título
'YO SOY LA SEMILLA DEL FUTURO"
que se celebrará el día 19 de octubre en la Community of Artist of Pengosekan, Ubud, cuyos datos los encontraréis en la información anexada. Contaremos con la presencia de Jefe de la Regencia de Gianyar, Bali, y del Embajador de Indonesia en España.

Bali no está en la próxima esquina, pero sabemos seguro que estaréis a nuestro lado en espíritu y también emocionalmente; y es por eso que os quiero informar y compartir con todos vosotros este evento.

En nombre de ANAK os agradeceremos muy efusivamente que hagáis difusión entre aquellos que creáis que les pueda interesar.

Muchísimas gracias, como siempre, por darnos vuestro apoyo.

Atentamente,

Adolfo Martín
ONGD ANAK, Ayuda a los Niños de Indonesia – presidente España
=========

Dears,

We inform you that next October we will celebrate a painting exhibition of prints made by the Estudi Tres Art Gràfic of Barcelona, in the Indonesian island of Bali, fruit of an extraordinary relationship between cultural expression and exchange of artistic organizations from Indonesia and Barcelona.

Rosa M. Brugulat, Janina Riera, Anna Berenguer, Imogen Duthie, M. Marta Guzzetti and Francesc Soler are six graphic artists who are based in the Indonesian culture and the history of ANAK, have created a limited series of prints in various techniques, all thinking on children as a seed for future to build a genuine peace throughout the world.

The aim of this exhibition, reached forward, sharing culture, art, humanity and solidarity contribution, in addition, gain to promote and develop activities and projects that ANAK cares on the field.

Therefore, I am pleased to invite you to attend the opening of the First Exhibition of Prints by Artists from Barcelona in Bali, Indonesia, under the title
'I AM THE SEED OF THE FUTURE’
to be held on 19th October in the Community of Artist of Pengosekan, Ubud, whose details will find them in the attached information. We will meet the Head of Regency of Gianyar, Bali, and the Ambassador of Indonesia in Spain.

Bali is not the next corner, but we're sure that together will be there with our spirit and emotionally. And that's why I want to inform and share with you all this event.

On behalf of ANAK, you most sincerely appreciate you to do outreach to those who believe that they can be interested.

Many thanks, as always, for give us your support.

Sincerely,

Adolfo Martin
ANAK NGO, Aid Indonesia Children – president Spain

1 comentario:

Gildo Kaldorana dijo...

Cambio de look en la web, muy bien.
Supongo estais bien y ya habeis vuelto de vuestro periplo por Bali. Ya nos contareis.
Salam sejahtera dan selamat datang ke Barcelona lagi.