viernes, 9 de abril de 2010

EXPOSICIÓ MANDALA EN LA VIDA

EXPOSICIÓ DE MÀNDALES D’INDONÈSIA a favor de l’ONG

Els beneficis de l’exposició que se celebrarà del 6 al 26 d’abril de 2010 al vestíbul de la Corporació Sanitària Parc Taulí, es destinaran als projectes que l’oenagé desenvolupa en el sud-est asiàtic.


L’espai ArtTaulí de la Corporació Sanitària Parc Taulí, es vestirà novament de gala en benefici de l’ONG ANAK, Ajuda als Infants d’Indonèsia, des de dimarts 6 fins dilluns 26 d’abril de 2010, on es podrà visitar l’exposició de Màndales d’Indonèsia anomenada MÀNDALES EN LA VIDA, que l’oenagé ha organitzat amb el suport de la CSPT.

En aquesta ocasió gaudirem de l’obra del pintor I Dewa Nyoman Batuan, nascut el 1941 a Ubud, Bali, Indonèsia. Bapak Batuan es va graduar com a mestre d’escola elemental el 1960 i en la dècada dels 70 va fundar, amb altres pintors, una comunitat d’art anomenada Pengosekan Community of Artists, d’Ubud, on pinten els artistes d’aquella zona i ensenyen l'art balinès a grans i menuts, fins a l'actualitat.

La tasca de recuperació de la memòria artística del seu poble i les activitats que desenvolupen en pro de les persones de la seva comunitat, fa d’aquest avi amb 6 fills i 15 nets, una persona molt coneguda i respectada, a més a més de ser un gran orador en diversos debats d’art. Bapak Batuan ha estat i és un poeta de la vida. Segons diu “la seva xerrada camina a través de la seva ànima mitjançant la creació de les seves pintures mandala, commovedores i exquisides”.


Els Màndales que formen part de l’obra de Bapak Batuan han estat exposats en els cinc continents i es poden trobar en galeries i col·leccions particulars d'arreu del món, i el seu taller d'art ha estat visitat per la reina Isabel II i el seu consort, els emperadors del Japó… entre d'altres personalitats.

També ha escrit el llibre MANDALA IN LIFE Painting to Write, Writing to Paint (MÀNDALA EN LA VIDA

Pintura per Escriure, Escriure per Pintar) títol que dóna nom a aquesta exposició, i del qual es podrà adquirir un exemplar.

La inauguració de l’exposició MÀNDALES EN LA VIDA, se celebrarà dimecres 14 d’abril de 2010 a les 19:00h i comptarà amb la presència del President de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Pere fonolleda i el President d’ANAK, Ajuda als Infants d’Indonèsia, Adolfo Martín, tot fent una visita comentada per les obres en el vestíbul de l’edifici Taulí.

Per endavant, moltíssimes gràcies per la vostra assistència i col·laboració!

ESTEU TOTS CONVIDATS, US HI ESPEREM!!!

* - * - * - *

EXPOSICIÓN DE MÁNDALAS DE INDONESIA a favor de la ONG

ANAK, Ayuda a los Niños de Indonesia

El beneficio de la exposición que se celebrará del 6 al 26 de Abril de 2010 en el vestíbulo de la Corporació Sanitària Parc Taulí, se destinarán a los proyectos que la ONG desarrolla en el sudeste asiático.


El espacio ArtTaulí de la Corporació Sanitària Parc Taulí, se vestirá nuevamente de gala en beneficio de la ONG ANAK, Ayuda a los Niños de Indonesia, desde el martes 6 hasta el lunes 26 de Abril de 2010, donde se podrá visitar la exposición de Mandalas da Indonesia titulada MÁNDALAS EN LA VIDA, que ANAK ha organizado con el soporte de la CSPT.

En esta ocasión disfrutaremos de la obra del pintor I Dewa Nyoman Batuan, nacido el 1941 en Ubud, Bali, Indonesia. Bapak Batuan se graduó como maestro de escuela elemental el 1960 y en la década de los 70 fundó, con otros pintores, una comunidad de arte llamada Pengosekan Community of Artists, de Ubud, donde pintan los artistas de aquella zona y enseñan el arte balinés a grandes y pequeños, hasta la actualidad.

El trabajo de recuperación de la memoria artística de su pueblo y las actividades que desarrolla en pro de les personas de su comunidad, hace de este abuelo con 6 hijos y 15 nietos, una persona muy conocida y respetada, además de ser un gran orador en diversos debates de arte. Bapak Batuan ha sido y es un poeta de la vida. Según dice “su conversación camina a través de su alma mediante la creación de sus pinturas mándala, conmovedoras y exquisitas”.


Los Mándalas que forman parte de la obra de Bapak Batuan se han expuesto en los cinco continentes y se pueden encontrar en galerías y colecciones particulares de todo el mundo, y su taller de arte ha sido visitado por la reina Isabel II y su consorte, los emperadores del Japón… entre otras personalidades.

También ha escrito el libro MANDALA IN LIFE Painting to Write, Writing to Paint (MÁNDALA EN LA VIDA

Pintura para Escribir, Escribir para Pintar) título que da nombre a esta exposición, y del cual se podrá adquirir un ejemplar.

La inauguración de la exposición MÁNDALAS EN LA VIDA, se celebrará el miércoles 14 de Abril a las 19:00h y contará con la presencia del Presidente de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Pere Fonolleda y el Presidente de ANAK, Ayuda a los Niños de Indonesia, Adolfo Martín, efectuando una visita comentada por las obras en el vestíbulo del edificio Taulí.

Por adelantado, ¡muchísimas gracias por vuestra asistencia y colaboración!

ESTÁIS TODOS INVITADOS, OS ESPERAMOS!!!


No hay comentarios: